Srbija

[ Izvor: Mediji ]

21. 06. 2021. 07:39 0

Vreme danas toplo i sparno, negde možda i pljuskovi...

U Srbiji će danas biti toplo i sparno. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 15 do 21 C, najviša dnevna od 30 do 35 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Tokom dana će biti promenljivo oblačno, ujutro i pre podne u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena, od sredine dana sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Očekuju se i kratkotrajne vremenske nepogode - pojava grada, pojačan vetar i obilne padavine u kratkom vremenskom periodu.

U Beogradu će biti toplo i sparno. Tokom dana promenljivo oblačno, ujutro i pre podne sa dužim periodima sunčanog vremena, od sredine dana u pojedinim delovima grada sa pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 18 do 21 C, najviša dnevna oko 35 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će tokom celog tog perioda biti sunčano i veoma toplo, sa jutarnjom i dnevnom temperaturom iznad i znatno iznad proseka za ovaj period godine – u većini mesta od 35 do 39 C.

U utorak posle podne moguća je retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom u brdsko-planinskim predelima. U petak i subotu manje osveženje koje će usloviti manji pad temperature i uz promenljivu oblačnost, ponegde kišu ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati