Srbija

Direktno.rs

22. 05. 2021. 18:24 7

JAD I BEDA Desant SNS-a na Zrenjanin (VIDEO)

Sutra se u Zrenjaninu održavaju izbori za Savete mesnih zajednica, a koliko naprednjacima znači da u svojim rukama drže i ovaj najniži nivo vlasti, svedoči i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, kako aktivisti SNS donose spremne pakete za građane koji su spremi da im svoj glas poklone upravo za taj jedan paket.

- Spremni SNS paketi u Zrenjaninu za sutrašnje izbore za Savete MZ u ovoj opštini. Jad i beda današnje Srbije i njihovih "slobodnih" izbora - prokomentrisao je Miodrag Bebić, koji je i postavio snimak na Tviteru.

Podsetimo, izbori za Savete i Nadzorne odbore mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina održaće se u nedelju, 23. maja, a informacija o tome, iako bi trebalo da bude javna, postala je dostupna tek nekoliko dana pred njihovo održavanje potpuno idnetično kao pre četiri godine.
Zrenjaninci su, izgleda, još jednom ostali neobavešteni o stvarima koje ih se svakodnevno tiču.

Kako su preneli mediji, čak ni koalicioni partneri vladajuće Srpske napredne stranke nisu imali informacije o izborima za mesne zajednice. Prema Rešenju o raspisivanju mesnih izbora, koje je 29. aprila uoči praznika raspisao predsednik skupštine, predstavnici građana biraju se u 27 mesnih zajednica, od ukupno 36 koliko ih ima na ovoj teritoriji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati