Srbija

S. M.

07. 04. 2021. 06:56 9

MUP: Predsednik opštine uhvaćen u korona kafani! On: Nije tačno! (FOTO)

Kadar SNS i predsednik Opštine Žitorađa, Ivan Stanojević, zatečen je u kafani u 22 časa, u centru Žitorađe iako je na snazi bila zabrana rada ugostiteljskih objekata. On se sa grupom ljudi, među kojima je bilo i nekoliko direktora javnih preduzeća, nalazio u kafani, a kada su shvatili da dolazi policija, mnogi su pobegli, ali ne i Stanojević.

Kako smo saznali, sve se desilo 6. marta, ali smo do sada čekali potvrdu policije.

- Dana 6. 3. ove godine u ugostiteljskom objektu "Etno krčma Diske" u Žitorađi oko 22 časova od strane policijskih službenika zatečeno je više lica kao i predsednik Opštine Žitorađa Ivan Stanojević - navodi se u pismenom odgovoru koji nam je stigao iz Policijske uprave Prokuplje.

Da bude sve apsurdnije, predsednik Opštine Žitorađa, Ivan Stanojević bez blama demantuje policiju i za Direktno kaže da nije tačno da je bio u kafani!

- Netačne su tvrdnje da sam se nakon radnog vremena zadržao i boravio u bilo kom ugostiteljskom objektu - kratko je odgovorio Stanojević.

U odgovoru policije nije naglašeno da li će neko povodom "korona kafenisanja" da snosi zakonske sankcije zbog kršenja epidemioloških mera, pa ni predsednik Stanojević.

- U istom periodu na još tri lokacije u Topličkom okrugu došlo je do kršenja epidemioloških mera, a samo u Kuršumliji je zbog uočenog nepoštovanja mera jednom licu je izdat prekršajni nalog - navodi se u pisanom odgovoru PU Prokuplje.

To znači da će Stanojević koji je zatečen u kafani, koja nije smela da radi, proći bez kazne, kao i vlasnik tog lokala, što i nije čudo kada se uzme u obzir da je ova opština jako uporište SNS i da je od ranije poznata po Fejsbuk objavi naprednjačkih kadrova koji su u opisu svoje fotografije istakli da ubijaju za Vučića!

Zanimljiv je i slučaj fotografije Aleksandra Vučića u prostorijama ove stranke u Žitorađi koja je tako postavljena da kada je otvoren prozor deluje kao da on lično stoji i gleda prolaznike, a javnosti je poznato i pogrešno farbanje pešačkog mosta u bojama fransucke umesto srpske zastave. Sva tri slučaja obeležila su period prošle godine pred lažne izbore u junu i izgleda da im je to dalo kartu da mogu da ne poštuju mere.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati