Srbija

[ Izvor: Beta ]

23. 03. 2021. 10:36 2

Poštar dao otkaz i ostavio građane bez pošte

Vršilac dužnosti direktora "Pošta Srbije" Zoran Đorđević najavio je da će to preduzeće "preduzeti mere" ukoliko su stanovnici niškog naselja Apelovac pretpreli štetu zbog toga što tokom februara nisu dobili poštu.

Đorđević je u saopštenju dostavljenom medijima potvrdio da žiteljima Apelovca nije isporučena pošta zbog "jednostranog otkaza ugovora o privremenim i povremenim poslovima lica angažovanog na dostavi pošiljaka".
Na pritužbe Apelovačana da im poštar nije donosio poštu čitavog meseca, JP "Pošte Srbije" najpre su saopštile da njihov službenik jeste prestao sa radom pre isteka ugovora, ali da je sve pošiljke prethodno dostavio.

Prema Đorđevićevim rečima, pravna služba "Pošte Srbije" preuzela je slučaj i u toku je postupak utvrđivanja odgovornosti svih aktera u ovom procesu.


- Radi potpunog sagledavanja situacije kontaktiran je i advokat korisnika iz naselja Apelovac. Ukoliko se eventualno utvrdi postojanje odgovornosti Pošte, odnosno da su korisnici eventualno pretrpeli štetu, biće preduzete odgovarajuće mere, a odgovorna lica će biti adekvatno kažnjena - izjavio je Đorđević.

Najavio da će raditi na na promenama sistema isporuka kako bi on postao efikasniji.

- Ove promene podrazumevaju i da će poštari biti adekvatno nagrađeni za svoj rad i zalaganje - izjavio je Đorđević.

Pre dve godine niški poštari su štrajkovali zbog, kako su kazali, malih plata i zbog toga što se grad širi, a ne povećava se broj poštara na terenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati