Srbija

Direktno.rs

10. 01. 2021. 15:25 6

Čovek leži NASRED auto-puta "Miloš Veliki" (VIDEO)

Nepoznati muškarac ležao je nasred auto-puta "Miloš Veliki" i time ugrožavao svoju, ali i bezbednost vozača. On je nakon toga hospitalizovan na psihijatriji.

Vozači upozoravaju ljude koji se voze auto-putem Miloš Veliki da nepoznata muška osoba leži na sredini kolovozne trake i time stavlja u opasnost i sebe i druge. Fotografije ovog muškarca objavljene su u jednoj Fejsbuk grupi, a zatim po Internetu je krenuo da se širi snimak sa lica mesta, uz poruku vozačima da obrate pažnju ukoliko se kreću ovim pravcem.

- NN muškarac legao da odmori, na sred auto puta Miloš Veliki E763. Vozači obratite pažnju na ovaj video i povedite računa. Ovo nije ni za šalu ni za smeh. Neko može otići na robiju i da ga nosi na duši. Gde su pripadnici saobraćajne policije zaduženi za bezbednost na auto putu?! - glasi poruka jednog od svedoka događaja.

Na svu sreću nije bilo posledica, jer su vozači odmah obavestili policiju.

Policija je sa ekipom Hitne pomoći reagovala pa je, kako su potvrdili za RTS, muškarac upućen na specijalistički pregled, a potom hospitalizovan na psihijatriji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati