Srbija

S. Marković

24. 12. 2020. 16:26 5

Policajac preminuo u Kliničkom centru od kovida, izgubili mu lične stvari?!

Supruga radnika MUP Srbije, Zorana Milenkovića (43), koji je 19. decembra u niškom Kliničkom centru preminuo od posledica Kovid-19, Bojana Milenković, tvrdi da joj nisu vraćene njegove lične stvari. Reč je o bankovnoj kartici, zdravstvenoj knjižici, mobilnom telefonu i jakni, a sve one su sa sigurnošću bile kod njega u trenutku smrti.

- U nedelju 20. decembra kada smo preuzeli telo mog supruga, uvideli smo da njegovih ličnih stvari koje su bile sa njim tokom boravka u bolnici nema. Nakon poziva i molbi da se vrate lična dokumenta, rečeno je da je to "zagubljeno". Posle pretnje tužbom, rečeno je da su stvari nađene i da ih u bilo koje doba možemo preuzeti. Pri preuzimanju, vraćeno nam je 4.000 dinara i lična karta, bez mobilnog telefona, bankovnih kartica koje su bile na istom mestu, kao i lična karta u futroli mobilnog telefona - kaže za Direktno.rs supruga preminulog Bojana Milenkovića.

Ona dodaje da je nestala i jakna i još neke stvari koje su imao u poslednjim danima. Bojana dalje tvrdi da je sigurna da je i telefon ostao pored njega, jer je noć pre nego što je preminuo, Zoran slao poruke svom bratu, i to do kasno u noć.

- Za Niš je prebačen 16. decembra iz prokupačke bolnice. Sve ono što je bilo u prokupačkoj bolnici odmah nam je vraćeno, odakle su nas pozvali da dođemo i uzmemo stvari. Bio je to inhalator i još neke sitnice, koje su ostale kada je prebačen za Niš. Ostalo što je sa njim završilo u niškom Kliničkom, nije nam vraćeno. Kada pričamo o telefonu, nije to neki skup telefon, ali u njemu su sve naše uspomene, fotografije, snimci... Deca i ja želimo da nam se vrate te stvari - razočarana i puna bola kaže Bojana.

Tokom dana pokušali smo da dobijemo izjavu od nadležnih u niškom Kliničkom centru, ali nam je rečeno da će nam se javiti, što se do objavljivanja teksta nije desilo.

E, sad, da li se tako pogodilo ili ne, ali nakon interesovanja medija odjednom su pronađene sve stvari pokojnog. A kako smo nezvanično saznali i rečeno je da će Klinički centar obavestiti porodicu da dođe da ih preuzme.

Usput smo iz izvora u KC Niš saznali da nije prvi put da se zagube stvari preminulih i da porodica ne može da dođe do njih. Obično nisu uporni kao Bojana, i često se sve bezuspešno završi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati