Srbija

Direktno.rs

19. 11. 2020. 11:36 1

Osam godina čekali na kanalizaciju, deo ulice i dalje bez nje

Osam godina čekanja kanalizacije je stanovnicima Nove Pazove došlo na naplatu u vidu druge nasušne potrebe. Izvođači radova su tako u ulici Poljski put ostavili uspomenu na to da je ova ulica dobila kanalizaciju u vidu loše pokreljenog asfalta koji zadaje muke stanovništvu. Da ne volja bude veća, deo iste ulice dugačak 30 metara nije dobio kanalizaciju.

Član Grupe građana "Izbor za našu opštinu" Steva Janjić je upitao da li opština u čijoj je nadležnosti kanalizaciona mreža deli građane na one prvog ili drugog reda, ili je zafalilo 30 metara cevi.

- Da ne kažu da ne znamo da pohvalimo, pohvaljujemo izgradnju kanalizacione mreže posle 8 godina u dve ulice Nove Pazove ali...600 metara ulice Poljski put, felekirano ili pokrpljeno kako vam je lakše posle radova, a na poslednjih 30 metara ulice ka vojnom putu nije urađena kanalizaciona mreža! Da li su stanovnici poslednjih 30 metara ulice Poljski put građani drugog reda ili je zafalilo 30 metara cevi, opštini koja raspolaže budžetom od 30 miliona evra - pitao je.

On je takođe pitao da li se radi o mržnji prema Novoj Pazovi, budući da se u Belegišu betonira ulaz u Dunav, dodajući da ničije nije večno trajalo.

- Pa da li je moguće da Novu Pazovu toliko mrzite, da u Belegišu betonirate ulaz u Dunav a za Novu Pazovu nema 30 metara cevi i novca za nov asfalt posle izgradnje kanalizacije? KAUBOJI, RIMSKO CARSTVO NIJE VEČNO TRAJALO, NEĆE NI VAŠE - napisao je Janjić na svom Fejsbuk nalogu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati