Srbija

[ Izvor: 021.rs ]

09. 07. 2020. 18:44 0

NOVI SAD Semafor ne zna za stampedo!

Jedan od događaja koji će obeležiti godinu u Novom Sadu, bez sumnje se već sada to može reći, jeste jučerašnji protest ispred Gradske kuće.

Prozori na Gradskoj kući su polupani, a u nekoliko navrata bilo je i požara ispred ulaza u ovo zdanje u centru grada.

Zbog izbijanja nereda došlo je i do intervencije policije, koja se sukobila sa narodoma. U jednom momentu, pripadnici MUP-a su počeli da razbijaju protest, krenuvši ka demonstrantima.

Deo njih se nalazio kod Srpskog narodnog pozorišta i tu je novinar portala Mondo Milutin Vujičić video nesvakidašnju scenu. 

Ovaj novinar iz Novog Sada kaže za 021.rs da se nesvakidašnja situacija dogodila nakon što je policija ispalila suzavac ka demonstrantima.

- Ljudi koji su se nalazili kod SNP-a su počeli da beže preko stepenica. U jednom momentu su stigli do raskrsnice na kojoj je bio crveni znak za pešake. Jedan tip je rekao 'ma ja stajem na crveno, to je to'. Usporili su tada svi, počeli da se okreću oko sebe, kako bi videli da li uopšte ima poente da beže više. Policija je ostala na svojim pozicijama i građani su bili bezbedni - poručuje Milutin Vujičić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati