Srbija

Direktno.rs

21. 05. 2020. 20:44 4

Novosađanka izgubila dete i doživela salvu uvreda

Jedna majka iz Novog Sada izgubila je sina, a njegovu fotografiju, u cilju bržeg pronalaska, objavila je na Fejsbuk grupi, gde je dobila salvu uvreda na račun roditeljstva.

- Mame pomoć, dete nam je pobeglo u centru, u Zmaj Jovinoj ulici, ne možemo da ga nađemo. Evo, staviću sliku, molim vas ako ga neko vidi da ga zadržite. Na plavom BMW biciklu je - napisala je ona, ostavivši svoj broj telefona.

Majka deteta je verovatno u strahu u panici postavila njegovu fotografiju u cilju njegovog brzog pronalaska, međutim, u komentarima su se pojavila oštre i neprikladne uvrede na njen račun.

- Samo me jedno interesuje da mi objasnite, kako može dete da pobegne? I šta ste vi radili dok je dete bežalo? Znači da niste obraćali pažnju na njega - napisala je jedna Novosađanka.

"Pa zar niste pročitali da dete ima BMW? Bitno da je našla vremena još da iskuca poruku na Fejsbuku. Strašno", bio je još jedan od gnusnih komentara.

Dete je u međuvremenu pronađeno, ali lavina komentara je samo nastavila da se niže ispod fotografije.

- Pa tebi treba oduzeti i telefon i to dete. Nije taj biciklić motorizovan, pa da ti dete pobegne, nego si neodgovorna, i nemarna i ne držiš dete na oku, pogotovo što je na biciklu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati