Region

[ Izvor: Mediji ]

07. 09. 2024. 14:01 0

Taksistu oteli pa istukli, opljačkali i pobegli

Vožnju iz horora imao je noćas 37-godišnji taksista iz Zagreba koji je postao žrtva kaznenog dela dok je obavljao svoj posao.

Naime, kako kažu iz Policijske uprave Zagreba, na području Peščenice grupa još uvek nepoznatih osoba fizički je napala vozača, zatim su mu uzeli vozilo i naterali ga da sedne na na suvozačevo sedište, da bi ga nakon vožnje napali, opljačkali, lakše povredili i pobegli.

- Danas, 7. septembra u noćnim satima na području Peščenici prema do sada prikupljenim informacijama, nekoliko u ovom trenutku nepoznatih osoba je fizički napalo 37-godišnjeg vozača taksija, nakon čega je jedan od počinitelja uz pretnju vatrenim oružjem preuzeo upravljanje vozilom. Oštećeni 37-godišnjak je iz straha, uz pretnje seo na mesto suvozača u isto vozilo da bi mu, sumnja se, na taj način protivpravno oduzeli slobodu - navodi zagrebačka policija.

Nakon kraće vožnje, fizički su ga napali i lakše povredili, uzeli dokumente nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu.

Materijalna šteta zasad nije utvrđena. Sledi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, zaključuju u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati