Region

[ Izvor: Vijesti.me ]

18. 08. 2024. 14:05 3

Kuva u Crnoj Gori: Milatović na meti bivših saboraca

Pokret Evropa sad (PES) saopštio je da je predsednik Crne Gore Jakov Milatović "potvrdio da je rušenje vlasti u Podgorici prvi korak ka rušenju Vlade".

- Predsednik Crne Gore Jakov Milatović više i ne krije ambiciju da pogazi javno obećanje o obnašanju uloge predsednika svih građana i transformiše se u političku prikolicu Dritana Abazovića i Nebojše Medojevića. Imajući u vidu prirodu i karakter napada na aktuelnu Vladu, te zajedničko delovanje u Podgorici, to je sasvim prirodna koalicija, koja ima ulogu da se konstituiše nova većina sa dosadašnjom opozicijom prvo u Podgorici, a onda i na državnom nivou. Ukazujemo da je Milatović potvrdio više puta izrečene stavove PES-a da je rušenje vlasti u Podgorici, prvi korak u pokušaju rušenja Vlade Crne Gore - saopšteno je iz PES-a.

Dodaju da takvu nameru od početka imaju konstituenti bivšeg režima, "kojima se od nedavno pridružio i Milatović sa "pristojnim" Medojevićem i Abazovićem".

- Ovaj "pristojni" svet planira da formira novu većinu sa onima koji su za vreme svoje vladavine građane ubeđivali da je gorivo luksuz, a sada im vređaju zdrav razum da je u doba globalnih poskupljenja bolje živeti sa starim platama i penzijama ili simboličnim uvećanjima na godišnjem nivou. Svakako je došlo vreme da građani presude kome će dati podršku. Onima koji unapređuju životni standard, afirmišu borbu protiv korupcije i kriminala, ubrzavaju evropske integracije ili onima koji su imali stagnacije u svim navedenim oblastima - zaključuje se u saopštenju PES-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati