Kultura

Direktno.rs

04. 12. 2021. 22:28 3

Jović iskoristio šansu: Gol za Real posle godinu i po!

Naš napadač Luka Jović dobio je šansu i iskoristio ju je! Trener Reala Karlo Anćeloti ga je ubacio u igru od 17. minuta, umesto povređenog Karima Benzeme i Srbin mu se odužio, budući da je u drugom poluvremenu zabeležio asistenciju i gol u pobedi Madriđana protiv Sosijedada - 2:0!

Dugo je Luka Jović čekao pravu minutažu i do nje je došao u derbiju 16. kola La Lige protiv Sosijedada. Nije mogao Benzema da nastavi meč usled povrede, pa je Anćeloti sa klupe podigao Jovića. I ispostavilo se da je to bio pravi potez.

Jer, Jović je u drugom poluvremenu, u razmaku od samo 10 minuta i rešio meč. Tako je u 47. minutu, nakon što u prvom delu nije imao mnogo šansi, sa golom spojio Vinisijusa Žuniora, koji je probio bedem domaćina i poveo "kraljeviće" ka pobedi.

A onda i gol! Konačno, posle februara 2020. godine i meča sa Osasunom, Luka Jović je konačno postigao pogodak za Real Madrid u 57. minutu, što će mu, nema tu nikakve dileme, mnogo značiti.

Posle jednog kornera, loptu je prvo zahvatio Kazemiro, ona se zatim odbila našeg napadačam, koji je lukavo postigao pogodak ispred golmana Sosijedada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati