Hronika

[ Izvor: Mediji ]

19. 09. 2024. 14:22 2

Naloženo saslušanje maloletnica koje su se tukle u Pančevu

Više javno tužilaštvo u Pančevu naložilo je policiji u ovom gradu da preduzme sve radnje i da prikupi izjave četiri maloletne devojčice koje su se potuke proteklog dana između Tehničke i Mašinske škole u ovom gradu. Podsetimo, ranije danas osvanuo je na društvenim mrežama snimak stravičnog prebijanja devojčice.

- Više javno tužilaštvo u Pančevu je obavešteno o događaju od 18.9.2024. godine u večernjim časovima, povodom saznanja policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu da je na društvenoj mreži „TikTok“ objavljen snimak tuče u Pančevu, u ulici Braće Jovanovića, između Tehničke škole „23. maj“ i Mašinske škole „Pančevo“, u kojoj su učestvovale četiri maloletnice, tri rođene 2008. godine, a jedna 2009. godine - saopšteno je.

Dežurni javni tužilac je naložio Policijskoj upravi u Pančevu da uzme izjave od učesnika događaja, preduzme druge radnje radi utvrđivanja okolnosti događaja, te da prikupljene izjave i dokaze dostavi Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

U toku 2024. godine Višem javnom tužilaštvu u Pančevu je prijavljeno 144 događaja koji sadrže elemente nasilja primenjenih od strane maloletnih lica.

Oni obuhvataju krivične prijave i izveštaje zbog krivičnih dela laka telesna povreda, teška telesna povreda, zlostavljanje i mučenje, ugrožavanje sigurnosti, nasilničko ponašanje i nasilje u porodici.

U pogledu ukupnog broj maloletničkih predmeta u tužilaštvu, u 2024. godini je do danas prijavljeno 158 lica, a u 2023. godini 156 lica.

Podsetimo, na snimku se vide tri devojčice koje su pomahnitalo nasrnule na jednu, i to kako se tvrdi zbog dečka. U jednom trenutku pretučena devojčica pada na beton, ali tri devojke nastavljaju da je tuku po glavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati