Hronika

[ Izvor: Mediji ]

13. 09. 2024. 11:02 6

Poznati ugostitelj vezan za stolicu i MUČEN DO SMRTI

Policija treći dan intenzivno traga za jednom ili više osoba koje su u porodičnoj kući u selu Bogovina (Opština Boljevac) mučile i ubile S. B. (90) nekadašnjeg vlasnika kafane u tom selu.

Da se u kući na ulazu u selo nalazi telo S. B, policija je obaveštena 9. septembra oko 15 sati, potvrđeno je za Ist media u Policijskoj upravi u Zaječaru.

Ekipa ovog portala je ovog petka bila na licu mesta u Bogovini, gde je kuća nesrećnog starca ograđena trakama, a brojni policajci su pretraživali širi teren mesta zločina.

Kako se saznaje, ubica je u kuću žrtve najverovatnije ušao kroz prozor sa zadnje strane, vezao ga je, a potom mučio. Pretpostavlja se da je napadač hteo da iz njega izvuče informaciju gde drži novac, jer se navodno pričalo da je prodao kuću kako bi se preselio u Vrnjačku banju. S. B. je, inače, nekada bio jedan od najbogatijih domaćina u selu.

Od rođaka pokojnog S. B. saznali su da je po dolasku policije prizor u kući bio jeziv. Žrtva je bila vezana, a na njemu je bilo više povreda po telu. Pored kreveta je navodno pronađen i nož.

U Bogovini, u delu koje se zove Kolonija, ne pamte da se nešto slično dogodilo na ovom prostoru i nije im prijatno saznanje da se sve odigralo u njihovom komšiluku.

Strašna vest, tema je broj jedan u ovom kraju, a malobrojni meštani koje smo sreli u centru sela, potvrdili su da je S. B. iako na štakama, bio vitalan, da je vozio automobil i bio dobrog zdravlja.

I ne brine ih samo to. U Bogovini i susednom Podgorcu potvrdili su da je pre dva meseca u kući opljačkana i medicinska sestra iz Bora, koju je lopov tom prilikom udario po glavi.

- Ovo su mirna sela, a sada nam nije svejedno kada znamo da se ubica šeta naokolo - rekla je grupa muškarca koju smo zatekli kraj prodavnice.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, jedna osoba je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sata zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo.

Policija i dalje preduzima sve operativno taktičke mere u cilju otkrivanja izvršioca ovog gnusnog krivičnog dela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati