Hronika

[ Izvor: Mediji ]

01. 08. 2024. 16:38 0

Policajka se sumnjiči da je prisustvovala ubistvu Slovenca?!

Policijska službenica K. K. (45) Uprave granične policije uhapšena je zbog sumnje da je sredinom 2019. godine učestvovala u saizvršilaštvu, u krivičnom delu teško ubistvo. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, žrtva zločina je bio Slovenac čiji je nestanak ranije prijavljen.

Policajka K. K. je uhapšena zbog postojanja osnovane sumnje da je sredinom 2019. godine učestvovala u saizvršilaštvu sa P. B. (1988) iz Vrbasa i pomagačem D. S. (1987) iz Sombora u krivičnom delu teško ubistvo.

- Reč je za sada o NN licu, čije je utvrđivanje identiteta u toku, na osnovu uzetog DNK uzorka iz ostatka skeleta pronađenog na mestu izvršenja krivičnog dela. Ostala dvojica osumnjičenih se nalaze na izdržavanju kazne zatvora zbog drugih krivičnih dela. Ovime je rasvetljeno teško ubistvo od pre pet godina - saopštio je ranije ministar Dačić.

Prema nezvaničnim informacijama Novosti, skelet nepoznatog muškarca pronađen je u jednoj jami pored Monoštorskog puta, nedaleko od Sombora, a sumnja se da je reč o slovenačkom državljaninu.

Sumnja se da je zločin počinio P. B, kome je policijska službenica bila devojka. Navodno, i ona je prisustvovala zločinu. Takođe, utvrđeno je da su posle zločina premeštali telo, koje je sada pronađeno na Monoštorskom putu.

U toku je DNK analiza kako bi se potvrdilo da je reč o Slovencu, čiji je nestanak prijavljen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati