Hronika

[ Izvor: Mediji ]

20. 07. 2024. 14:10 5

Pančevac pretukao suprugu i na silu je odvezao u Budvu

Državljanin Republike Srbije Đ. D. (32) uhapšen je juče u Budvi gde je zatečen u atomobilu marke "BMW" sa svojom nevenčanom suprugom vidno povređenom. Žena je imala vidne povrede glave i tela, a kasnije je utvrđeno da ju je Đ. D. fizički povredio u porodičnoj kući u Pančevu odakle ju je protiv njene volje doveo u Crnu Goru.

- Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Budva su juče obavešteni od strane Odseka za medunarodnu operativnu policijsku saradnju Interpol - Europol - Sirene da je jedno lice u Pančevu prijavilo da njena ćerka, koja se nalazi u Crnoj Gori sa nevenčanim suprugom, strahuje za svoj život. Preuzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti službenici Odeljenja bezbednosti Budva su izvršili pretragu terena u odnosu na detalje iznete u prijavi i locirali vozilo marke BMW, lice Đ.D. (32) iz Republike Srbije i oštećenu, koja je imala vidne povrede u predelu glave i tela - navodi se u saopštenju.

Žena je odmah poslata u bolnicu kako bi joj se pružila lekarska pomoć, a zatim su od nje i osumnjičenog Đ. D. uzete izjave.

- Utvrđeno je da je pomenute povrede nanio Đ.D. primenom grubog nasilja dok su se nalazili u porodičnoj kući u Pančevu, te da je, protivno njenoj volji, primenom sile i pretnje po njen život i telo, iz Pančeva doveo u Crnu Goru. Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama Đ.D. stiču elementi krivičnog dela otmica - dodaje se u saopštenju.

Po nalogu postupajućeg tužioca Đ.D. je lišen slobode.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati