Hronika

[ Izvor: Mediji ]

05. 07. 2024. 14:48 0

Uhapšen sa drogom u stanu: Zatekli i maloletnicu

Policija u Pančevu uhapsila je M. Š. (22) iz Pančeva zbog neovlašćenog držanja opojnih droga, omogućavanja uživanja opojnih droga, nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policija je u pretresu njegovog stana u Pančevu pronašla oko 180 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, manju količinu hašiša i marihuane, vagicu za precizno merenje, kao i vazdušnu pušku i metak.

U stanu je zatečena i šesnaestogodišnjakinja kojoj je M. Š., kako se sumnja, omogućio da konzumira drogu. Takođe, on se sumnjiči i da je pokušao da izgura iz stana policijske službenike koji su vršili pretres.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati