Hronika

[ Izvor: Blic ]

13. 06. 2024. 19:44 64

Otkriveno stanje nastavnice koju je majka krvnički pretukla

Nastavnica biologije u OŠ "Jovan Dučić" koju je danas fizički napala majka učenika petog razreda, zadobila je više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

Povređena nastavnica kolima hitne pomoći je nakon napada prevezena u bolnicu i dalje se utvrđuje stepen povreda, saznaje Blic.

- Koleginica ima kontuziju grudnog koša, a povređeni su joj i list na nozi, ruka i ima ogrebotine - kaže jedna od koleginica povređene nastavnice koja je u njenoj pratnji otišla u bolnicu.

- Pregledi i dalje traju, koleginica je trenutno na snimanju, snima joj se vrat - dodaje.

- Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta - priča učiteljica u OŠ "Jovan Dučić" koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

"Ne znaš ti, kučko, ko sam ja"

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

- Govorila joj je užasne stvari "Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater - kaže učiteljica za Blic.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Do napada je došlo kada je majka petaka nezadovoljna zaključenom "dvojkom" došla u školu i po rečima napadnute nastavnice, najpre je vređala, a potom i krvnički pretukla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati