Hronika

[ Izvor: Mediji ]

13. 06. 2024. 16:03 0

Saša ušao u vezu sa devojkom, pa je sa sestrićem i zetom podvodio

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su trojica muškaraca zbog sumnje da su zloupotrebom poverenja vrbovali 20-godišnju devojku u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije u periodu od februara do 12. juna ove godine.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenima se na teret stavlja izvršili krivično delo Trgovina ljudima u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 12 godina. U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušana su trojica muškaraca zbog sumnje da su zloupotrebom poverenja vrbovali 20-godišnju devojku u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije u periodu od februara do 12. juna ove godine.

Osumnjičeni Saša S. (45), Ljubomir Đ. (28) i Danijel P. (24) su na saslušanju negirali izvršenje krivičnog dela, tvrdeći da navodi navodi naredbe o sprovođenju istrage nisu tačni.

Postoje osnovi sumnje da su oni od februara do juna ove godine, iskoristivši teške uslove u kojima je živela i njeno emocionalno stanje, vrbovali 20-godišnju devojku da se bavi prostitucijom, kako bi stekli protivpravnu imovinsku korist.Saša S. je, kako se sumnja, najpre stupio u emotivnu vezu sa njom, pa je iskoristio njeno takvo emocionalno stanje i simulaciju njihove veze, da bi primenom sile i pretnje kod nje stvarao osećanje straha i nemogućnosti samostalnog odlučivanja, te je dalje ekspoloatisao sa drugom dvojicom osumnjičenih u vidu prostitucije.

Svog zeta Ljubomira Đ. je, kako se sumnja, Saša S. angažovao da na internetu oglašava pružanje seksualnih usluga, dok je njegov sestrić Danijel P. prevozio oštećenu i predavao je korisnicima seksualnih usluga.Novac od pružanja seksualnih usluga oštećena je odmah predavala Saši S. koji je deo novca davao drugoj dvojici osumnjičenih, a oštećenoj samo za egzistencijalne potrebe, često je ostavljajući i bez novca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati