Hronika

[ Izvor: Mediji ]

07. 06. 2024. 11:31 0

Petković priveden na saslušanje u tužilaštvo

Nikola Petković, koji je uhapšen pre dva dana u Beogradu zbog ugrožavanja sigurnosti i zlostavljanja i mučenja dečaka, priveden je na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo.

On je, podsetimo, 30. maja ove godine na Savskom vencu, nakon što su se sukobile dve grupe osnovaca, dečaku izrekao niz uvreda i pretnji koje su se odnosile na njega i njegovu porodicu.

- Govorio mu je: "Kada budeš punoletan, naći ću te i ubiti, tvog oca i majku, je**ću ti sestru ili brata". Na taj način vređao je dostojanstvo čoveka - kažu iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Inače, ovo nije njegov prvi incident.

Naime, on se u februaru ove godine našao u centru skandala pošto je pretio nekadašnjem košarkašu Crvene zvezde Nemanji Bjelici. Njih dvojica su se sukobili 3. februara u jednoj dečijoj igraonici, a tom prilikom je košarkašu pretio makazama.

Ovaj incident zabeležile su sigurnosne kamere, a na njemu se vidi kako Bjelica sedi za stolom dok mu Petković prilazi a potom i upućuje pretnje.

- Gde si Indijanac, je**ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu - rekao je tada Petković.

Petković je poznat i po incidentu na derbiju 18. maja 2013. godine, kada je napao fudbalera Partizana Predraga Luku.

On je navodno verbalno napao nekadašnjeg vezistu crno-belih, da bi se u čitavu priču uključili sadašnji trener Partizana Albert Nađ i Zoran Stojadinović i sprečili veći incident.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati