Hronika

[ Izvor: Mediji ]

05. 06. 2024. 13:01 0

Nožem nasrnuo na sveštenika zbog MUZIKE?!

Sveštenik Vladan J. napadnut je nožem i povređen na proslavi punoletstva svojih ćerki u okolini Mladenovca. Na njega je nasrnuo njegov dugogodišnji prijatelj, bajker Ivan P. Kako piše "Blic", do incidenta je došlo zbog muzike i to pred sam kraj žurke, pa se pretpostavlja da je i alkohol jedan od uzroka.

Kako navodi jedan od prijatelja koji je bio na proslavi, nakon strašne svađe između sveštenika Vladana J. i bajkera Ivana P. ispred restorana su se čuli i pucnji.

- Sveštenik Vladan J. pravio je proslavu 18. rođendana ćerkama bliznakinjama. Bilo je oko 200 zvanica, što dece, što rodbine, prijatelja. Za jednim stolom sedeli su njegovi drugovi koji su bajkeri. Incident se desio kad je proslava bila pri kraju, nekoliko minuta pre ponoći. Mislim da su se raspravljali oko muzike i da je zbog toga ispao problem, ali zaista nisam siguran. Tu je krenula svađa, Vladan je izbacio druga Ivana iz sale - priča muškarac koji je bio među zvanicama.

Policija sve zvanice postrojila uza zid

- Ivan je izvadio nož skakavac, nije uzeo nož iz sale. Nisam primetio da je Vladan krvario, nisu bile ozbiljne povrede pošto nije dolazila Hitna pomoć. Dok su Ivana držali bajkeri, Vladana je držao otac. Oni su se svađali, ali tako je to kad se popije. Vladanova majka, žena sa štapom, izašla je i rekla da se vrati unutra, što je on i poslušao. Čuo sam da je Ivan ispalio nekoliko hitaca u vazduh, međutim to ne mogu da tvrdim. Policija jeste našla čaure, ali one su mogle da ostanu i od jedne svadbe koja se tamo održala ranije. Policija je došla brzo. Tri patrole i dosta policajaca. Oni su sve iz sale postrojili uza zid jer su dobili dojavu da neko ima oružje. Puštali su jednog po jednog nakon pretresa. Čuo sam da je Ivan u bekstvu - priča za Blic muškarac koji je bio na proslavi rođendana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati