Hronika

[ Izvor: Mediji ]

09. 05. 2024. 13:39 10

Uhapšen učenik koji je krvnički pretukao profesora

Povodom zverskog prebijanja profesora Srednje tehničke škole "9. maj" u Bačkoj Palanci S. Z. (65) oglasio se MUP i saopštio da je maloletni napadač star 16 godina, inače bivši učenik te škole, uhapšen.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Palanci uhapsili su šesnaestogodišnjaka iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je napao nastavnika Srednje tehničke škole "9. maj". Sumnja se da je juče u hodniku škole koju je ranije pohađao udario 65-godišnjeg nastavnika i naneo mu teške telesne povrede. Šesnaestogodišnjak će u zakonskom roku biti priveden na saslušanje sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu - kažu u Policijskoj upravi Novi Sad.

Kako nezvanično saznaje Blic, maloletni napadač je pre mesec dana napustio školu u kojoj je napao svog bivšeg profesora i prebacio se u SSŠ "Dr Radivoj Uvalić" u tom mestu. Razlog zašto je napustio školu i zašto je napao profesora utvrdiće se istragom koja je u toku.

Profesor sa frakturama lica i glave zadržan u bolnici

Podsetimo, S. Z. (65) zadobio je teške telesne povrede i višestruke povrede glava i nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu.

- Primljen je zbog višestrukih teških povreda glave u vidu fraktura kostiju glave i lica i hematoma. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike, opservacije i lekarske pomoći primljen na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg konzervativnog lečenja - rečeno je za Blic u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati