Hronika

[ Izvor: Mediji ]

19. 04. 2024. 13:19 0

Suđenje Zoranu Marjanoviću: Svedočio prijatelj porodice

Ispitivanjem svedoka u Višem sudu u Beogradu nastavljeno je ponovljeno suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović.

Boris Pucić, koji je ovog petka svedočio, prijatelj je porodice Marjanović. Ispričao je da ga je Zoran Marjanović pozvao telefonom tog dana kada je njegova supruga nestala i rekao mu to, a svedok ga je posavetovao da to prijavi policiji i u SMS poruci mu poslao brojeve telefona stanice u Borči i Policijske uprave za Beograd.

Prema njegovim rečima, desetak minuta kasnije i on je samoinicijativno pošao na nasip u Borči da traži Jelenu Marjanović.

Rekao je da je u vožnji susreo automobil u kom se nalazio Zoran Marjanović sa bratom, ocem i ćerkom, da na odeći koju je na sebi nosio Marjanović nije video nikakvu krv, da je bio očekivano uznemiren, kao neko čija je supruga nestala.

Na prethodnom prvom ročištu na ponovljenom suđenju okrivljeni Zoran Marjanović nije želeo ponovo da iznosi odbranu, jer kako je rekao u sudnici, sve je već ispričao više desetina puta i da, po savetu svojih advokata, neće odgovarati tokom trajanja postupka ni na jedno pitanje, ni tužilaštva, ni suda.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Prvostepeno veće Višeg suda u Beogradu osudilo je u julu 2022. godine njenog supruga na 40 godina zatvora za to ubistvo. Međutim, u decembru 2023. Apelacioni sud je tu presudu ukinuo i vratilo postupak na početak.

Zoran Marjanović je u nekoliko navrata bio u pritvoru. Poslednji put od izricanja presude 22. jula 2022. do oktobra 2023. Od tada je ponovo na slobodi, a suđenje se nastavlja 6. juna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati