Hronika

Direktno.rs

12. 04. 2024. 13:50 7

"Tužilaštvo da ispita navode Nataše Prišić kojoj je izgorela kuća"

"Apelujem na tužilaštvo da ozbiljno shvati navode Nataše Prišić kojoj je do temelja izgorela porodična kuća. Živimo u zemlji naprednjačkog terora gde se progone svi koji su SNS uhvatili u kriminalu, a Prišićka deluje kao poslednja žrtva naprednjačkog pira. Nataša tvrdi da joj je podmetnut požar u porodičnoj kući u trenutku kad tu niko nije boravio i upire prst o kriminalne organizacije kojima komanduje vrh SNS-a. Ako tužilaštvo i tužilac u ovoj zemlji uopšte postoje, trebalo bi ozbiljno da shvate ove navode i započnu ozbiljnu istragu", izjavio je Miloš Parandilović, narodni poslanik i predsednik Novog lica Srbije.

- Nesporna je činjenica da je Nataša na poziciji kojoj se nalazila u EPS-u otkrila brojne kriminalne radnje i direktno optužuje Grčića, porodicu premijera Vučevića i ostale naprednjačke vedete da su rasturali EPS pribavljajući ličnu korist. Ako pravosuđe postoji u ovoj zemlji, ne bi smeli biti nemi na ove ozbiljne optužbe - dodaje Parandilović.

- Žvimo u zemlji u kojoj kriminalne falange batinaša godinama ućutkuju sve koji upere prstom u kriminalne radnje vrha SNS. Meni lično sve ovo liči na odmazdu prema Prišićki koja, ubeđen sam, ima dokaze o umešanosti vrha SNS u kriminal i razvrat u EPS-u. Ako javni tužilac ostane nem, Srbija će postati predmet međunarodne istrage kad god se to desilo, a do tada ćemo živeti na Divljem zapadu, gde će pomrčina gutati sve one koji otkrivaju naprednjačke pljačke - zaključio je Parandilović

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati