Hronika

Direktno.rs

06. 04. 2024. 17:07 4

"Napad na ljude iz SSP-a pokazuje da NS liči na Nemačku 30-ih godina prošlog veka"

- Tražimo hitno hapšenje nasilnika iz Srpske napredne stranke koji su danas fizički napali i pretukli Maru Puškaš, pokrajinsku poslanicu i doktora Vladimira Vrsajkova, presednika GO SSP-a u Novom Sadu - naveo je Jankov Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Srpska napredna stranka je dovela do toga da Novi Sad liči na nemačke gradove 30-ih godina prošlog veka. Prebijaju se i zastrašuju politički protivnici, a opozicioni aktivisti i oni koji drugačije misle su praktično van zakona i predmet progona. Novi Sad je na dnevnom nivou postao grad fizičkih napada ili zlostavljanja ljudi drugačijeg opredeljenja. Ni do danas nije procesuiran direktor Gradskog zelenila Miloš Egić, koji me je napao i naneo mi fizičke povrede za vreme kampanje u decembru u Budisavi. Prijava se izgubila u tužilaštvu. Očito je ovde reč o čvrstoj vezi kriminalaca iz SNS-a i novosadske policije i tužilaštva. Ovaj najnoviji napad traži zajednički odgovor opozicije i građana - izjavio je Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret povodom današnjeg napada na aktiviste SSP-a u Kaću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati