Hronika

Direktno.rs

04. 04. 2024. 12:15 41

Posle ubistva Danke dolazili na posao: Osumnjičeni već bili na mestu zločina sa policijom

Policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2), a potom njeno telo sakrili na deponiji na Starobanjskom putu. Oni su već provođeni budući da je njihov službeni automobil primećen u blizini mesta nestanka, ali su pušteni zbog nedostatka dokaza.

Deponija na kojoj se sumnja da je telo devojčice nalazi se na Starobanjskom putu, pri početku skretanja sa glavnog puta na relaciji Brestovička Banja - Bresotvac.

Prema dosadašnjim informacijama, Janković se tereti da je upravljao službenim vozilom kojim su udarili Danku, a priveden je nakon što je priznao zločin. Dragijević se tereti da mu je pomogao da sakrije telo. 

Oni su dan ranije, odnosno juče, bili na licu mesta i nešto pokazivali policiji. Pretpostavlja se da su upravo tada priznali zločin.

Navodno, DNK nalazi otkrili su tragove krvi koji pripadaju devojčici na vozilu i to je bio jedan od krucijalnih dokaza da se njih dvojica uhapse.

Kako javljaju mediji sa lica mesta, na deponiju su stigla dva kamiona i bager, kao i policijsko vozilo.

Hitna pomoć stigla je ispred policijske stanice u kojoj su otac i majka ubijene Danke Ilić. Nekom je od njih pozlilo i lekari su morali da reaguju i odvedu ih u obližnji dom zdravlja.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, uhapšeni radnici "Vodovoda" iz Bora ugrađuju vodomere i ranije nisu imali sumnjive aktivnosti. Oni su nakon nestanka Danke Ilić dolazili na posao, u "Vodovodu" su svi šokirani najnovijim dešavanjima.

Kako mediji pišu, u službenom vozilu Vodovoda otkriveni su tragovi krvi za koje se ispostavilo da pripadaju ubijenoj devojčici i onda je usledilo hapšenje dvojice Borana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 41

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati