Hronika

[ Izvor: Blic ]

19. 03. 2024. 08:09 1

Detalji ubistva dece u NS: Jeziva internet pretraga roditelja

Jezivi zločin koji je šokirao javnost kada su Lav i Martina P.S. ubili svoja dva sina stara jednu i tri godine a zatim izvršili samoubistvo skokom sa solitera i dalje ne prestaje da intrigira javnost jer se u javnosti polako pojavljuju rezultati obdukcije koji su doveli do podataka kako su deca ubijena, šta su supružnici imali u krvi, ali sve je i dalje prekriveno velom misterije zato što nadležni ne mogu da utvrde najvažniju stvar u istrazi, a to je motiv.

Zločin se dogodio 1. marta kada je javnost saznala da je dvoje mladih skočilo sa 17. sprata solitera a tek sutradan se saznalo da su za sobom ostavili svoju mrtvu decu u kući u Petrovaradinu gde su živeli kao podstanari.

Tada se još nije znao uzrok smrti mališana niti ko ih je mogao ubiti, ali je sumnja odmah pala na roditelje koji su, kako su tada pričale komšije, bili čudni i povučeni.

Pretraga na internetu ledi krv

Klupko jezivog zločina polako se odmotava a kako saznaje "Blic", Lav i Martina su sve detaljno isplanirali tako da sve liči na scenario za neki horor film i dokazi se kriju u kompjuteru i telefonima osumnjičenih.

Istragom je pored obdukcionih nalaza obuhvaćeno i veštačenje kompjutera i telefona pokojnih Lava i Martine u kojima postoje dokazi da je sve unapred bilo planirano.

- Proverom kompjutera i telefona Lava i Martine došli smo do uznemirujućih rezultata. Istorija pretrage po internetu pokazala je da su danima pre tragedije pretraživali kojim supstancama se može neko otrovati i kako se to može uraditi, a "guglali" su i "visoke zgrade u Novom Sadu" verovatno planirajući sa koje će skočiti. Ti podaci nagone na zaključak da je sve unapred planirano ali i tu moramo imati zadršku, jer ne možemo dokazati da li je samo jedno krivo za tragediju ili su počinioci oba roditelja - ističe sagovornik Blica.

Istraga se nastavlja - jezivi simboli na zidovima kuće

Veštačenje kompjutera i telefona se nastavlja kako bi se utvrdilo da li je za ovaj zločin odgovorna ideologija neke sekte.

- Utvrđuje se da li je neki koncept sekte uticao na ovako strašan zločin i tragediju i da li ima, u žargonu, "sektaških elemenata" zločina. Tome se pristupa veoma ozbiljno i u saradnji sa konsultantima i ekspertima na tu temu tako da ne bi dolazilo do uznemirenja javnosti do kraja istrage neće se precizno znati da li postoji i takvo nešto - objašnjava naš sagovornik.

Zidovi u dnevnoj sobi kuće u kojoj su Lav i Martina živeli sa decom bili su iscrtani egipatskim simbolima među kojima se ističu oni o zagrobnom životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati