Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

14. 03. 2024. 14:55 0

"Kad se oženio, krenulo je zlo": Komšije o mužu koga je ubila žena

Sanela S. (45) uhapšena je zbog sumnje da je sinoć u porodičnoj kući u mestu Prijanovići kod Požege nožem ubila supruga Miroslava S. (55). Zločinu je prethodila svađa između supružnika koja se ubrzo pretvorila u krvoproliće.

Za žrtvu, Miroslava, meštani imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vredan čovek i da nikada nije izazvao nijedan incident.

- Možete da pitate bilo koga u selu, ni sa jednim jedinim čovekom nije bio u zavadi niti u svađi, svi o njemu imaju samo reči hvale - kaže jedan komšija za portal Nova.rs.

Dugo je živeo kao samac i tada, kako kažu žitelji Prijanovića, nije se događalo da pozajmljuje novac.

- Radio je u fabrici za preradu voća "Budimka". Koliko su ga cenili kao radnika govori i to da je ostao i posle privatizacije. A onda, pre otprilike dve godine, oženio se Sanelom i tada je sve pošlo po zlu. On nije pio, koliko ja znam, ali ona… Ona je umela da popije i to mnogo - kaže ovaj komšija.

Iako se priča da je Sanela bila nasilna prema Miroslavu, komšije kažu da ne znaju za takve slučajeve, ali da znaju da je policija dolazila kod njih.

- Desilo se jednom da je Sanela zapalila pomoćni objekat. Ne znam da li je namerno to uradila ili slučajno. Tada je bila policija. Jednom su bili i pre toga, ali koliko znam, preduzeli nikakve službene radnje. Nisu imali dece. To što se dogodilo je velika tragedija - kaže komšija ubijenog Miroslava.

Ovim povodom oglasila se i Policijska uprava u Užica, koja je saopštila da je S.S. uhapšena zbog sumnje da je nožem, posle kraćeg verbalnog sukoba, usmrtila supruga M. S. (55). Njoj je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti privedena u nadležno tužilaštvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati