Hronika

[ Izvor: Mediji ]

10. 03. 2024. 14:32 1

Uhapšena majka: Maloletnoj ćerki sipala sedative

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca, saslušana je M.R. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je u vremenskom periodu od 29. februara do 8. marta 2024. godine izvršila krivično delo - Nasilje u porodici.

Kako se sumnja, ona je svojoj ćerki, maloletnoj oštećenoj, dok se u njenoj pratnji nalazila na bolničkom lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i dete „Dr Vukan Čupić“, bez znanja i saglasnosti lekara, različite vrste sedativa rastvarala u sokove i davala joj da pije.

- Usled ovoga se kod maloletne oštećene u krvi nalazila potencijalno letalna doza sedativa, a što je utvrđeno toksikološkom analizom krvi - navodi se u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana te je sud doneo rešenje kojim joj je pritvor i određen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati