Hronika

Direktno.rs

15. 02. 2024. 13:39 25

"Režim ne preza ni od čega": Uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije Miloš Pavlović

"Ovog četvrtka je u okolini Užica na putu ka Zlatiboru uhapšen potpredsednik Narodnog pokreta Srbije, šef odborničke grupe NPS u Skupštini grada Beograda i advokat Miloš Pavlović. On je u to vreme bio u kolima sa porodicom kada je zaustavljen od strane saobraćajnih policajaca koji su ga obavestili da je za njim raspisana poternica, navodno, zbog protesta protiv izborne krađe koji su bili 24. decembra ispred gradske skupštine u Beogradu", navodi se u saopštenju Narodnog pokreta Srbije.

- Iako je Pavlović svakodnevno od protesta u Beogradu i, kao advokat po prirodi svog posla po sudovima, policija ga podmuklo hapsi pred porodicom pod izgovorom da nisu mogli da ga nađu do sad. Možemo zaključiti da je sve ovo deo plana zastrašivanja od strane uzurpatorskog i nasilničkog režima pred konstitutivnu sednicu Skupštine grada Beograda koja je zakazana za ponedeljak 19. februar, kao i da neće prezati ni od čega u borbi protiv opozicije - ističu iz Narodnog pokreta Srbije.

Predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik Miroslav Aleksić poručuje da će "svaki pripadnik institucija Srbije koji protiv zakona i zloupotrebljavajući svoju funkciju štiti uzurpatorski režim Aleksandra Vučića kad tad odgovarati" i da "toga treba da budu svi svesni".

- Interesantno je, ali istovremeno i potresno da se Miloš Pavlović hapsi sa lisicama na rukama na putu na porodični odmor samo zato što je jedan od najaktivnijih opozicionara u Beogradu i zato što je potpredsednik opozicione stranke, dok se istovremeno kriminalci i tajkuni bliski režimu šetaju neometeno po Srbiji, bez obzira da li učestvuju u organizovanom kriminalu ili prodaju drogu našoj deci, poput Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića ili Predraga Koluvije - istakao je Aleksić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati