Hronika

[ Izvor: Blic ]

11. 02. 2024. 16:21 7

Sa Panićima vodio lanac prostitucije, pa pušten na slobodu: Svima se smeje u lice (FOTO)

Za braćom Urošem i Milošem Panićem, inače kumićima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, raspisana je potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije, a hapšenje su izbegli samo par sati pre policijske akcije. Zbog posredovanja uhapšen je i njihov prijatelj Vuk Stanković kome, prema saznanjima "Blica", nakon 48 sati nije određen pritvor i on je pušten iz policijskog zadržavanja.

Kako piše Blic, Stanković je na saslušanju sve priznao, ispričao je svaki detalj, svoju ulogu u organizovanju prostitucije, ali i ulogu braće Panić, te je istakao da se kaje.

Nedugo nakon izlaska na slobodu oglasio se na Instagramu. On je objavio fotografiju iz Muzeja iluzija na kojoj pozira iza zatvorskih rešetaka.

Miloš i Uroš Panić, zajedno s Vukom Stankovićem, mesecima unazad organizovali su mrežu za podvođenje žena na tri lokacije u Beogradu, ostvarujući mesečni prihod od preko 30.000 evra.

Sve do najsitnijih detalja planirali su svoj "posao", pri čemu su saloni za masažu, koji su samo bili paravan za prostituciju, bili registrovani na ime Vuka Stankovića kao jedinog vlasnika. Na jednom od snimaka sa društvenih mreža, braća Panić su svog uhapšenog prijatelja opisivali kao "makroa".

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene - saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Osumnjičeni Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži Instagram koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati