Hronika

[ Izvor: ATV ]

01. 02. 2024. 14:01 0

Sašinoj ćerki (14) određen pritvor do mesec dana

Maloletna ćerka Saše Kulišića, koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rešenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj, potvrđeno je za ATV.

Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka Andrea K. (32) i njen mladi ljubavnik Dražen L. (19).

- Pritvor može trajati najduže 30 dana, a kontrolu opravdanosti pritvora svakih 10 dana će proveravati nadležno veće Osnovnog suda u Doboju - navodi izvor ATV-a.

Ćerka pritvorena na predlog tužilaštva

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV kažu da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A. K. (34), D. L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine.

- U odnosu na osumnjičeno maloletno lice, a na predlog tužilaštva Osnovni sud u Doboju je 31. januara odredio jednomesečni pritvor. Za druga dva osumnjičena lica tužilaštvo će nakon ispitivanja i obrade istih uputiti predlog za određivanje pritvora nadležnom Okružnom sudu u Doboju - rekla je sekretar OJT Doboj Slobodanka Lukić.

Ona kaže da zbog zaštite istrage više informacija ne može iznositi u javnost.

Prema nezvaničnim informacijama, ćerka je osumnjičena da je, po nagovoru majke Andree, ocu u piće sipala lekove poput bensedina i leksilijuma. Međutim, nepoznato je da li je bila upoznata sa paklenim planom koji je, kako se sumnja, njena majka skovala.

ATV nezvanično saznaje da je maloletnica tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna. Istražioci su navodno stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u Dražena L, prenosi ATV.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu. Sada se sumnja da je ćerka upravo u tome učestovovala.

- Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke - navodi izvor blizak istrazi za ATV.

Da posetimo, Kulišićevo telo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja. Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati