Hronika

Direktno.rs

30. 01. 2024. 17:12 3

Dobro pogledajte ove SLIKE NEPREBOLA

Ko se zatekao u Palati pravde danas nije mogao da zadrži suzu. A i zašto bi?

Suđenje supružnicima Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima dečaka ubice koji je 3. maja prošle godine počinio masakr i ubio devetoro dece i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar", odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, a tužilaštvo i odbrana tražili su da roditelji prisustvuju suđenju i odbrani Kecmanovića.

Roditelji đaka ubijenih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" postavili su fotografije svoje dece ispred sudnice gde su Miljana i Vladimir Kecmanovanović, majka i otac dečaka ubice, ovog utorka iznosili odbranu.

Pre nego što će se to desiti, Miljana Kecmanović je izašla i pogledala slike ubijene dece, a njihovi roditelji viknuli su: "Žena monstrum, zlo, šta gledaš, šta gledaš?!".

Mučno je to bilo gledati. I slike žrtava i njihove izmučene roditelje i porodicu ubijenog čuvara Dragana.

Prvi koji su stigli na suđenje u Palatu pravde bili su roditelji Angeline Aćimović, koji su u zgradu suda uneli veliku fotografiju svoje ćerke. Fotografiju je čvrsto u rukama držao devojčicin otac Anđelko. Prisutni su bili i roditelji Mare Anđelković, kao i majka Eme Kobiljski.

Majka pokojnog muzičkog virtuoza Andrije Čikića takođe je nosila fotografiju svog sina. A to isto su uradile i porodice Andrijane Dukić i čuvara škole Dragana Vlahovića.

Svi oni nakon ulaska u Palatu pravde uramljene fotografije su ostavili na klupi u holu suda, međutim, ubrzo ih je sudska straža zamolila da ih sklone, što su oni i učinili i poneli ih sa sobom na suđenje.

Prizor tragičan. Neprebol je večan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati