Hronika

[ Izvor: Mediji ]

22. 01. 2024. 15:11 3

OBRT Vozač iz Srbije nije nestao, već je UHAPŠEN

Profеsionalni vozač Danijеl Ć. (43) iz Vršca za kojim se tragalo od 16. januara u Švedskoj, kada je poslednji put viđen u svom kombiju, pronađen je i nalazi se u pritvoru u Geteborgu zbog krijumčarenja droge, tvrdi za Kurir njegov prijatelj.

Inače, vest da je profesionalni vozač iz Vršca nestao na društvenim mrežama objavili su njegovi prijatelji koji su molili sve da im se obrate i pomognu im ukoliko imaju neke informacije o njemu. Takođe, oni su u toj objavi koja se masovno delila na mrežama objavili da je on poslednji put viđen 16. januara na putu iz Geteborga ka Malmeu. Naveli su da je tada poslednji put snimljen na benzinskoj pumpi.

- Danijel se nalazi u pritvoru u Geteborgu! Nije propao u zemlju kao što su svi mislili i objavili, nažalost, istina je drugačija. Nema nikakve misterije - navodi Danijelov prijatelj i dodaje:

- On je lišen slobode kada je švedska policija u njegovom kombiju beogradskih tablica pronašla veću količinu droge. Navodno, utvrđuje se da je on radio za jednu švedsku bandu koja se bavi krijumčarenjem droge. Sumnja se da je on samo bio prevoznik, s obzirom na to da je imao uredne papire i dokumentaciju da se slobodno kreće iz mesta u mesto, kao i da prelazi granice. Mislio je da je bezbedan i da neće biti na meti policije.

Operativnim podacima istražitelji iz Švedske dobili su informaciju da se u kombiju nalazi droga.

- Navodno, Danijela je presrela policija i detaljnim pretresom utvrdila da se u kombiju nalaze paketi sa drogom. Proveo je tri dana u pritvoru, a sada se nalazi u istražnom pritvoru gde treba da bude dve nedelje - objašnjava i tvrdi njegov prijatelj i dodaje:

- Ono što sam ja saznao jeste da mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati