Hronika

[ Izvor: Kosovo onlajn ]

22. 12. 2023. 17:05 0

Profesor iz Kosovske Kamenice pronađen mrtav

Profesor srednje Medicinske škole u Ropotovu kod Kosovske Kamenice Ivica Jovanović (54) pronađen je mrtav ovog petka nešto posle 16 sati, potvrdila je za Kosovo onlajn predsednica Privremenog organa opštine Kosovska Kamenica Tanja Aksić.

Jovanović je nestao tokom četvrtka, kada je oko 15 časova krenuo kod frizera. Pošto se nije vratio kući, porodica je krenula u potragu za njim, a telefon mu je poslednji put bio dostupan oko 23 časa.

Ovog petka je najpre u susednom selu pronađen njegov automobil. Ubrzo posle toga, nađeno je i njegovo beživotno telo, piše Kosovo Online.

- Upravo mi je javljeno da je pronađeno beživotno telo Ivice Jovanovića koji je nestao juče oko 15 sati. U potragu se danas nakon 24 sati uključila i Kosovska policija, a njegovo telo pronađeno je na 300 metara od mesta gde je pronađen njegov auto - rekla je Aksić i dodala da ne zna više detalja.

Na mestu gde je pronađeno beživotno telo Jovanovića trenutno se nalaze vozila Hitne pomoći, a očekuje se dolazak policije.

Jovanović je, prema rečima njegovih ukućana, pošao kod frizera i kasnije se nije javljao na telefonske pozive. Njegov nestanak je prijavljen istog dana Kosovskoj policiji, ali im je rečeno da je potrebno da prođe 24 sata od nestanka kako bi se policija uključila u pretragu, što su i učinili ovog petka sat vremena pre nego što je pronađeno telo.

Ivica Jovanović rođen je 1969. godine i bio je ugledni građanin Kosovske Kamenice i dugogodišnji profesor u srednoj Medicinskoj školi u Ropotovu. Više detalja o njegovoj smrti biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati