Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

14. 09. 2023. 11:16 4

Zapalio se ODBORNIK ispred policijske stanice u Topoli

D. M. (53), odbornik koji se ovog četvrtka u ranim jutarnjim časovima zapalio u neposednoj blizini policijske stanici u Topoli, u teškom je zdravstvenm stanju i vitalno je ugrožen, potvrđeno je za Nova.rs u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Muškarac iz Topole koji je, kako se sumnja, pokušao samoubistvo samazapaljivanjem, sa teškim povredam primljen u UKC Kragujevac, a u toj ustanovi su potvrdili da je pacijent hopsitalizovan u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju.

Prema zvaničnim podacima PR službe UKC-a, muškarac je vitalno ugrožen i nalazi se na mehaničkoj ventilaciji.

Narodni poslanik iz Topole, Dragan Jovanović, za Nova.rs je potvrdio da je povređeni muškarac odbornik u Skupštini opštine Topola i da u lokalnom parlamantu predstavlja Grupu građana.

Jovanović je na svom Fejsbuk profilu opisao ovaj tragični incident i naveo da se sve dogodilo u ranim jutarnjim satima.

Prema njegovim saznanjima, obornik je pre tog incidenta bio u policijskoj stanici i navodno vređao policijske službenike.

Tragovi vatrene buktinje vidljivi su na prolazu između policijske stance i Centra za socijalni rad u Topoli, te je to i najverovatnija lokacija na kojoj je ovoj muškarac pokušao sebi da oduzme život.

Jovanović je rekao da ga je ova tragična vest mnogo pogodila i dodao da se moli da njegov sugrađanin dobije ovu životnu borbu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati