Hronika

[ Izvor: Blic ]

11. 08. 2023. 15:29 0

Napadnut direktor "Nišvila": Muškarac ga udario pesnicom

Ivan Blagojević, direktor niškog džez festivala "Nišvil", napadnut je u četvrtak uveče u niškoj Tvrđavi, nadomak hidrometeorološke stanice, kada ga je u prolazu, pesnicom udario nepoznati muškarac. Blagojević kaže da se srećom izmakao i tako izbegao direktan udarac u oko, koje je, zbog ranije povrede četiri puta operisao.

Nemili događaj se desio nakon otkazivanja početka književne večeri na "Nišvil" džez festivalu, koja je trebalo da se održi ispred meteorološke stanice u niškoj Tvrđavi koja je u međuvremenu ograđena.

- Nepoznati muškarac visok dva metra samo je prošao pored mene i udario me. Srećom sam u poslednjem trenutku ukapirao šta hoće, pa me je samo okrznuo u bradu. Inače je mogao da me udari u oko koje sam povredio na košarci i imao četiri teške operacije. Srećom da je promašio oko i pogodio samo deo lica, inače je mogao da me teško povredi. Dotično lice ne poznajem, ne znam šta je razlog za napad, a mogu samo da pretpostavljam da li ima veze sa problemom postavljanja stejdža ispred meteorološke stanice. Nemam namere da podnosim krivičnu prijavu protiv čoveka, ali bih voleo da znam motive - kaže Blagojević za Blic.

Blagojević kaže da je bilo planirano da književno veče bude na kamionu ispred hidrometeorološkog zavoda, a da publika sedi ispred zgrade. Međutim, dogodilo se to da je opservatorija ograđena, pa publika nije imala gde da sedi, zbog čega je događaj otkazan. Blagojević je rekao da će se književno veče ipak održati ovog petka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati