Hronika

[ Izvor: Mediji ]

04. 06. 2023. 20:06 0

Određen pritvor siledžiji sa Zvezdare

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Viši sud u Beogradu odredio je do 30 dana pritvora Vukašinu M. (26) osumnjičenom za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina.

- Odluku o određivanju pritvora je doneo sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo - rekla je portparolka tog suda Tatjana Matić.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela ''silovanje'' i ''nasilje u porodici'', saopšteno je ranije iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

On je na saslušanju u tužilaštvu danas negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu.

Naredba o sprovođenju istrage protiv Vukašina M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove.

Pretio da će je ubiti ako pozove policiju

Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati