Hronika

[ Izvor: Mediji ]

31. 05. 2023. 14:44 5

Novi snimak hapšenja dečaka ubice (VIDEO)

Novi snimak hapšenja dečaka K. K. (13) osumnjičenog za masovno ubistvo u OŠ "Vladilsav Ribnikar" objavljen je na društvenoj mreži TikTok. Na njemu se vidi kako mu policajac stavlja kapuljaču na glavu.

Podsetimo, tokom istrage masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ispitani su dečakovi roditelji, majka M. K. (46) i otac V. K. (47), potom dadilja koja je brinula o njemu od kada je imao 11 meseci, a kako se navodi, biće ispitano na desetine svedoka.

- Biće ispitani roditelji dece sa čijom decom se K. K. družio, potom, učitelji... komšije... drugi članovi familije... Otac je u pritvoru od 5. maja, a u Višem javnom tužilaštvu negirao je delo koje mu se stavlja na teret, a to je - teško delo protiv opšte sigurnosti. Potom, majka je dala izjavu u policiji, a pretkrivični postupak od Prvog osnovnog javnog tužilaštva protiv nje preuzelo je VJT. Kako je već objavljeno, po prijemu izveštaja, spisi predmeta su dostavljeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu radi spajanja sa predmetom u tom tužilaštvu jer se tu vodi istraga protiv V.K., oca maloletnog K.K. zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.Imajući u vidu da između krivičnih dela koja im se stavljaju na teret postoji međusobna veza i delimično isti dokazi, te je celishodno da se vodi jedinstveni postupak. Pretkrivični postupak protiv majke vodi se u cilju utvrđivanja da li se u njenim radnjama stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, dok se protiv oca vodi istraga zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti, a biće ispitano i da li se u njegovim radnjama eventualno stiču elementi krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Akcenat je na tome da se utvrdi kakav je "zaista" odnos bio majke, oca i K.K. - rečeno je iz istrage.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati