Hronika

[ Izvor: Blic ]

23. 05. 2023. 14:39 5

Policajka osumnjičena da je pomagala ubici iz Priboja

Među troje uhapšenih koji se se sumnjiče da su pomogli u bekstvu Igora A. (28), policajca koji je u noći između subote i nedelje udarcima pesnicom u jednom pribojskom kafiću naneo smrtonosne povrede Ervinu Ćelahmetoviću (35), je i jedna policajka iz Priboja.

Kako "Blic" nezvanično saznaje u Policijskoj upravi Prijepolje, radi se o devojci, policijskoj službenici, koja je bila u bliskim odnosima sa odbeglim Igorom, a osim nje uhapšeni su i jedan njegov prijatelj i član familije.

Njima je prekjuče određeno policijsko zadržavanje, a sve troje se terete za krivično delo pružanje pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Sumnja se da su njih troje posle kobnog događaja pomogli Igoru A. da ilegalno pređe državnu granicu sa Bosnom i Hercegovinom koja se nalazi nadomak Priboja.

U noći u kojoj je izgubio život, Ervin Ćelahmetović, za koga u Priboju kažu da se nikada nije potukao, za šankom kafića bio je sa jednim prijateljem. Odmah pored njega stajao je Igor A, rođeni Pribojac, zaposlen kao pripadnik Interventne jedinice policije u Beogradu.

Pregledom zapisa sa kamere ovog ugostiteljskog objekta utvrđeno je da je došlo do kraće prepirke između Igora i Ervina. U jednom trenutku policajac je potegao pesnicu i tri puta udario u glavu udario sugrađanina koji je pao na pod. Odmah potom Igor je napustio lokal.

Ćelahmetoviću koji je tada još bio živ, ali van svesti, u pomoć su pritekle medicinske sestre koje su se zatekle u istom kafiću. Potom je stigla ekipa Hitne pomoći koja je teško povređenog 35-godišnjaka prevezla u pribojsku bolnicu. Otprilike dva sata kasnije, uprkos svim naporima lekara da ga spasu, on je preminuo.

Uzrok smrti, pokazala je obdukcija, bilo je krvarenje na mozgu usled pucanja velikog krvnog suda.

Ervin Ćelahmetović danas će biti sahranjen u Priboju. U gradu na Limu niko o njemu nema nijednu lošu reč, kako kažu oni koji su ga znali, bio je primeran mladić koji je s vremena na vreme odlazio u inostranstvo da radi. Kao mali je ostao bez majke, dok mu je otac preminuo prošle godine. Zbog Ervinove smrti danas je u Priboju dan žalosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati