Hronika

Direktno.rs

30. 03. 2023. 13:26 16

MUP zna ko je bahati vozač, ali mu "ne zna" ime

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da snimak objavljen na društvenim mrežama i u pojedinim medijima o bahatom vozaču koji je učinio više prekršaja, datira od 24. maja 2020. godine, kao i da je tom prilikom policija podnela prekršajne prijave protiv vozača koji je tada imao 22 godine.

Međutim, policija u saopštenju nije navela o kom vozaču i kom vozilu se radi, jer su se na društvenim mrežama i u medijima, u međuvremenu, pojavili snimci novih bahatih vozača koji divljaju po Beogradu i zaleću se na pešake.

Na TikToku postoji čak i stranica "bahati vozači", čije ime samo govori o tome kakav sadržaj se na njoj nalazi.

Povodom snimka od pre tri godine, MUP dalje navodi:- Dvadesetdvogodišnji vozač se tada, u 00.46 časova, upravljajući automobilom u Ulici Pop Lukina, oglušio o znak policijskog službenika da zaustavi vozilo, ubrzano nastavio kretanje prema Brankovoj ulici, prešao preko razdelnog ostrva na kolovoznu traku namenjenu vozilima iz suprotnog smera i prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici kod Ušća - ističe se u saopštenju.

Dodaje se da ga je policija sustigla na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Stevana Markovića, gde mu je ukazano na učinjene prekršaje i uručen zapisnik o kontroli učesnika u saobraćaju koji je odbio da potpiše.- Takođe, 29. 5. 2020. godine protiv dvadesetdvogodišnjeg vozača podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom Prekršajnom sudu u Beogradu - zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Iz obraćanja policije ne možemo znati o kome se radi jer su mreže pune vido snimaka bahatih vozača, baš kao što je to primer i u slučaju Uroša Panića. Ako je reč o njemu, postavlja se pitanje zašto mu je lamborgini tek sada oduzet, a ako je reč o nekom drugom vozaču, neobično je što MUP nije naveo njegove inicijale, marku vozila, kao i povodom kog videa reaguju u svom saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati