Hronika

[ Izvor: Telegraf.rs ]

27. 03. 2023. 12:03 8

Jezivi detalji: "Dete je pronađeno jedva živo"

Devojčica (8) koju je otac Uroš Pašalić (37) godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari, nađena je u veoma teškom stanju, a za ocem je raspisana poternica.

- Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga - rekao je za "Telegraf" sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Za Urošem Pašalićem (37) sa Zvezdare raspisana je potera nakon što je njegova supruga Ivana L. (45) sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

- Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatkela strašan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao - rekao nam je sagvoronik iz istrage ovog slučaja. Inače, ona je izjavila da ju je Uroš glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.Nakon što je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati