Hronika

[ Izvor: Vijesti.me ]

06. 03. 2023. 08:59 5

Pretukli ga zbog majice sa obeležjima Crvene zvezde

Podgoričanina D.R. sinoć je u centru grada pretukla grupa nasilnika među kojima je i Lazar Radulović, nedavno uhapšen zbog prebijanja maloletnika.

„Vijesti“ saznaju da je Radulović sa grupom muškaraca prišao tinejdžeru D.R. i pitao ga da li na sebi nosi majicu sa obeležjima fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Nakon što je potvrdno odgovorio, od njega je tražio da je odmah skine, a kada je mladić, koji je u klubu igrao šah sa društvom to odbio, počeli su da ga tuku palicama.

Nakon što je izgubio svest iscepali su majicu koju je nosio na sebi i pobegli. Podgoričaninu D.R. koji je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra konstatovane su teške povrede.

Radulović je sinoć saslušan u Centru bezbednosti Podgorica.

Po nalogu tužioca inspektori izuzimaju video nadzor, kako bi utvrdili identitet ostalih nasilnika. Radulovićev otac dugogodišnji je službenik Uprave policije.

Prema nezvaničnim saznanjima „Vijesti“ u grupi nasilnika koja je tukla D.R. još je jedan sin službenika Uprave policije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati