Hronika

S. M.

04. 03. 2023. 14:42 0

Prokuplje: Pronađeno telo u potoku

Na poziv stanovnika naselja Garić, policija je tokom dana pronašla i iz potoka izvukla telo starijeg muškarca koje je već u fazi raspadanja. U toku je uviđaj na licu mesta, a prema prvim informacijama reč je o starijem muškarcu koji živi nedaleko do mesta na kojem je pronađen.

Telo je pronašla žena koja živi u kući kraj potoka i slučaj prijavila policiji. Prethodno su i drugi stanovnici primetili telo, ali kako je ovo potok u kojem nema vode tokom čitave godine i u kojem se smeće iz viših delova sliva u njega, svi su mislili da je reč o nekom otpadu.

- Tu prolaze deca, svi mi svakodnevno i nikom nije ni palo na pamet da pomisli da je reč o lešu. Čak su radnici vodovoda pre dva dana otpušavali šahtu koja je na desetak metara od tela i niko ništa nije primetio, zbog šiblja i smeća koje je u potoku - kažu stanovnici ovog dela grada.

Potok inače ide iz Garića, pa ispod železničke pruge spušta se izmešu Liparske i Garićske ulice i ide do starog toka reke Toplice.

Uzrok smrti biće poznat narednih dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati