Hronika

Direktno.rs

30. 01. 2023. 13:56 16

Pećinci: Umalo tuča poslanika DS i obezbeđenja (VIDEO)

Pripadnik obezbeđenja SO Pećinci pokušao je da spreči poslanike Skupštine Srbije Srđana Milivojevića i Draganu Rakić iz Demokratske stranke da prisustvuju Javnoj raspravi u zgradi ove lokalne institucije.

Nakon kraće rasprave došlo je i do koškanja i naguravanja između člana obezbeđenja i Milivojevića, posle čega su poslanici DS-a prošli pored njega, vidi se na snimku.

- U Pećincima će se održati javna rasprava povodom plana Generalne regulacije naseljenog mesta Šimanovci. Čuveni Milorad Pantić Luki iz Pećinaca preko svojih ljudi iz opštine napravio je plan koji ima za cilj da ljudima koji mu nisu prodali najatraktivnije parcele koje su bile potencijalno veoma zanimljive za investitore, te parcele sada izuzme za izgradnju nepotrebnih saobraćajnica i zelenih površina. Na javnu raspravu su došli brojni ostećeni građani koji su uložili prigovore, i narodni poslanici Dragana Rakić i ja.Uz to, Milorad Pantić predviđa da samo on na svojim parcelama može da gradi poslovno stambene objekte, dok je na drugim parcelama moguće graditi samo stambene zgrade koje nisu interesantne u ovom naselju - izjavio je Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati