Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

07. 01. 2023. 09:33 6

Žrtva trovanja hranom u NS: Bila sam na ivici života

Masovno trovanje hranom dogodilo se tokom petka u jednom poznatom restoranu u Novom Sadu, a tom prilikom je hospitalizovano 10 osoba, na sreću, sa blažom kliničkom slikom. Jedna od žrtava trovanja istakla je na Tviteru da je malo falilo da završi u Urgentnom centru, ali i da su se trovanja u pomenutom objektu već dešavala.

- Pošto sam poslednja tri sata bila na ivici života i nisam bila u stanju da držim mobilni, javljam se da potvrdim da je danas bilo masovno trovanje u "Tortilla Casi" Promenadi u Novom Sadu i da sam jedna od stradalnika - napisala je devojka.

Istakla je da su se trovanja već dešavala.

- Ovo im je drugo masovno trovanje u (otprilike) mesec dana i stvarno im želim sve najgore. Nikad u životu tamo više neću ući. Puka sreća što nisam završila u urgentnom zbog burita - navela je ona na Tviteru.

Inače, iz pomenutog restorana, koji se nalazi u tržnom centru Promenada, nisu se oglasili na zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

Zasad nije poznato koja je namirnica dovela do trovanja velikog broja ljudi.

Podsetimo, u Klinički centar Vojvodine primljeno je tokom petka 10 pacijenata sa simptomima trovanja hranom, ali svi su, na sreću, imali blažu kliničku sliku i neki od njih su ubrzo pušteni na kućno lečenje.

Svi pacijenti koji su se javili žalili su se na povraćanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati