Hronika

[ Izvor: Blic ]

02. 12. 2022. 13:28 24

Jezivo vršnjačko nasilje u Borči: Brutalno šutiraju druga (VIDEO)

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja, ovog puta u beogradskom naselju Borča zgrozio je Srbiju, i ostavio roditelje u šoku! Na snimku koji je objavljen na Instagram nalogu stop_nasilju1 vidi se kako grupa dece na zelenoj površini između zgrada nasrće na jednog dečaka, udara ga pesnicama, šutira i obara na pod. Potom jedna devojčica na njega baca ranac i udara ga nogom po licu, a odmah nakon nje usledilo je brutlano šutiranje dečaka po licu i telu.

Dalje se vidi kako jedan dečak sa maskom na licu prilazi da zaštiti dečaka, a u pozadini se vidi kako još dečaka prilazi da brani napadnutog dečaka.

- Kako navode zabrinuti roditelji, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava, problematični dečak sa svojom grupom nasrće na sve mlade, želeći da ga se u društvu svi plaše, škola i ostali roditelji ćute o ovim stvarima - piše u opisu snimka.

Skandalozni slučaj vršnjačkog nasilja prema pisanju autora, desio se u Borči.

- Delite da se počinioci pronađu! Nadležni da ovo reše i sankcionišu odgovorne - takođe piše u opisu snimka.

- Pa ovo nije normalno sta rade ova deca", glasi jedan komentar, "Žalosno je šta današnja deca rade i šta im je satisfakcija, u kakve siledžije rastu... Umesto da uživaju u "najbezbrižnijem" periodu u životu, rastu, uče i budu drug jedan drugom -, napisala je Ivana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati