Hronika

[ Izvor: Mediji ]

11. 11. 2022. 22:10 3

Detalji pucnjave: Muškarac ranjen u obe noge

Muškarac Dejan V. (47) upucan je večeras u Košutnjaku, u Ulici kneza Višeslava. Za sada nepoznati napadač ga je sačekao ispred balona za mali fudbal i ispalio u njega više najmanje sedam osam-metaka. Prema pisanju medija, njega je nepoznati muškarac sačekao i ispalio nekoliko hitaca. Verovatno je imao pomagača jer je otrčao, a vozač ga je čekao.

Dejan V. zadobio je više povreda na obe noge. Napadač je na njega pucao iz neposredne blizine, što se može tumačiti ili kao da je reč o neiskusnom napadaču ili da je u pitanju samo opomena.
Na snazi je akcija Vihor, policija zaustavlja i pretresa vozila u potrazi za napadačem na Dejana V. Na licu mesta je policija i uviđaj je u toku. Policija je pronašla čaure. Radi se na utvrđivanju identiteta pucača.

Inače, ranjenog Dejana su odvezli privatnim vozilom do Urgentnog centra. U kolima su sa njim bila i dva muškarca među kojima je i Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić, piše Blic. On je 2015. godine upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal, u Ulici Kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u predelu butine, i prevezen je u Urgentni centar.

Braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Svojevremeno su se družili s Kristijanom Golubovićem, Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali onda su im se putevi razišli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati