Hronika

[ Izvor: Mediji ]

29. 10. 2022. 13:57 2

Policija istražuje razloge samoubistva mladića iz Laktaša

Mladen D. iz Laktaša, koji je ismejavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama, oduzeo je sebi život.

Motiv samoubistva nije poznat, ali korisnici društvenih mreža zahtevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Sudeći po komentarima koji ljudi ostavljaju, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao, i tamo su ga ismevali, sve to snimili, a potom je snimak krenuo da se širi mrežama.

Slučaj je šokirao čitav region, a građani u komentarima besno poručuju da je "pređena crvena linija" i da se mora utvrditi pozadina tragedije.

- Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dečače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli ismevati ovom nedužnom detetu koje je pokušavalo da se bori u ovoj propaloj državi - glasi jedan od komentara.

Iz Policijske uprave Banjaluka potvrdili su za “Nezavisne novine” da je Policijskoj stanici Laktaši prijavljeno samoubistvo na području ovog grada, te da su policajci preduzeli mere i radnje iz njihove nadležnosti.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka - rekla je Milana Stojanović, portparol PU Banjaluka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati