Hronika

[ Izvor: Mediji ]

06. 10. 2022. 17:22 0

Sahranjena devojčica koju je udavio otac

Veliki broj prijatelja i članova porodice okupio se na groblju u Vršcu kako bi ispratio devojčicu (3) koju je svirepo ubio otac Marko Budimirović, na večni počinak. Okupljeni nemo stoje ispred kapele i čekaju da izjave saučešće neutešnim članovima porodice. Pored belog sanduka nalazi se jedan plišani meda.

Niko nije ravnodušan na smrt male devojčice. Ispred kapele u suzama su i muškarci i žene. Neutešna porodica ne odvaja se od belog sanduka i slike devojčice u kapeli, a plač i jecaji odzvanjaju grobljem.

Opelo će održati sveštenik i sedam arhiđakona nakon čega će tužna povorka krenuti ka njenoj večnoj kući.

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se u utorak oko 14 časova u stanu koji je Marko iznajmljivao u višespratnici u Ulici Vojnički trg 18. On je udavio svoju ćerku, a zatim se obesio. Njihova beživotna tela pronašla je policija nakon prijave devojčicine majke Suzane da je dobila uznemirujuću poruku od bivšeg supruga.

Kako su beogradski mediji pisali, Marko Budimirović bio je prijavljivan za nasilje u porodici, a sudski postupak je okončan nedavno - 27. septembra kada je kažnjen na uslovnu osudu. Njemu je bila izrečena mera zabrane prislaska žrtvi, Suzani B. Marko B. je tada osuđen zbog nasilja u porodici uslovno na godinu dana sa rokom provere od tri godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati